Sari la conținut

Nuntă pe motoare, la Galaţi. Au renunţat la limuzină şi caleaşcă pentru motociclete 

În vreme ce unii aleg limuzine sau trăsuri, doi tineri din Galaţi au decis ca în ziua nunţii lor să se deplaseze cu motocicleta la Casa Căsătoriilor.

Renato şi Corina s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani şi îşi împărtăşeau aceeaşi pasiune: motocicletele.

In ziua nunţii, cei doi tineri au renunţat la costumele tradiţionale. Mireasa s-a îmbrăcat într-o rochie scurtă roz cu tenişi în picioare, iar mirele a ales un costum maro, la care a asortat tot tenişi.

Cei doi tineri au venit însoţiţi la starea civilă de un alai de motociclişti, care au făcut spectacol pe străzile din Galaţi.

Renato Lacrimă, mire: "Am vrut să fie ceva inedit, un eveniment mai altfel. Toţi prietenii mei sunt aici, ne-am adunat în număr mare."

Alina Aur, naşa: "Le doresc ce este mai bun pe lume. Să fie sănătoşi în primul rând şi să se iubească 20 şi 30 de ani la fel cum se iubesc acum şi să rămână neschimbaţi".

"Casa de piatră vreau să le doresc, mulţi copii. E ceva inedit in Galaţi nunta de motociclişti sper să fie în continuare un prilej de a sărbători cu toţi motocicliştii din Galaţi" a spus un prieten.

"Multă, multă fericire, realizarea tuturor dorinţelor şi suntem alături de el şi la bine şi la rău. Acum la bine" le-a urat un alt apropiat.

Alaiul de motociclişti nu a trecut neobservat de oamenii de pe stradă.

"Mi-a plăcut foarte mult nunta motocicliştilor. A fost o idee inedită, formidabilă" a declarat un trecător.

După ce au spus Da în faţa Ofiţerului de Stare Civilă, însurăţeii au trecut printr-un pod, nu de flori aşa cum se obişnuieşte, ci de motociclete.

Cu moroarele turate la maxim, alaiul de nuntaşi a plecat spre restaurant.

Reporter: Cornelia Mazilu

Operator: Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache