Serbările Galaţiului, pline de concerte

Data publicării:
serbari

Muzica populară şi concerte ale artiştilor români vor marca serbările oraşului în acest an. Deși municipalitatea a anunțat că anul acesta manifestările se vor axa pe latura religioasă, nu s-a renunțat la ideea de spectacole în aer liber pentru gălățeni.

Timp de patru zile, pe scenele care vor fi amplasate la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la cel mai mare mall din oraş vor urca numeroşi artişti.

Prima zi va fi dedicată muzicii populare, iar pe scenă va urca Ansamblul "Doina Covurluiului". Nu va lipsi nici muzica uşoară, pentru gălăţeni urmând să concerteze Proconsul, Matteo, Taxi, Vunk şi mulţi alţi artişti. Manifestările se vor încheia pe 1 decembrie cu un Concert extraordinar de Ziua Națională a României susținut de maestrul Gheorghe Zamfir.

Autorităţile spun că programul artistic este susținut integral din sponsorizări, singurele cheltuieli care se vor face din bani publici vor fi cele pentru asigurarea curentului electric și salubrizarea domeniului public după manifestările de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri