Sari la conținut

United Galaţi, o echipă de zece goluri

Gălăţenii au început mai greu meciul şi s-au văzut conduşi după trei minute de joc. Încet, încet United şi-a revenit şi a condus cu 3-2 la pauză.

Începutul reprizei a doua a fost din nou echilibrat. Cele două echipe au mers cap la cap până la scorul de 6-5.

Apoi, gălăţenii s-au dezlănţuit şi au mai marcat de patru ori până la final. La ultimele două goluri, jucătorii de la United au profitat de faptul că oaspeţii au încercat să creeze suprioritate prin înlocuirea portarului cu un jucător de câmp.

Constantin Burdujel a reuşit un hatt-trick în meciul cu Muncitorul Reşiţa.

Constantin Burdujel - jucător United Galaţi: "Ne aşteptam la un meci greu, dar nu chiar aşa de greu cum a fost în prima repriză. În a doua repriză a fost mai uşor, ne-am calmat şi noi un pic şi au venit şi rezultatele".

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Da, am ratat din nou foarte mult. Se pare că suntem campioni ai ratărilor. Ne-am jucat puţin cu nervii suporterilor, cred că am avut trei ocazii cu poarta goală. Am anticipat că Reşiţa este un adversar valoros, se află pe locul opt, îşi doreşte foarte mult să intre în play-off".

United Galaţi nu va juca în etapa viitoare, după care va reveni în faţa propriilor suporteri pentru meciul cu Progresul Focşani.

Reporteri: Mihaela Brazdeş, Marius Ţuca

Operator: Dan Lare