Sari la conținut

VRANCEA. Se caută hoţul...pe internet

Camelia Chiper - şefă de magazin: "A băgat şi în buzunarul celălalt. În ambele buzunare. Şi la hanorac".

După ce suspectul îşi umple buzunarele cu produse cosmetice se duce către frigiderele cu băuturi răcoritoare. Ia o sticlă de suc şi aşteaptă momentul în care angajatele nu sunt în preajma lui. Profită de acest lucru şi iese din magazin ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Camelia Chiper - şefă de magazin: "Şi a plecat. Şi în momentul ăla şi-a dat seama şi colega mea că domnul a ieşit cu cumpărăturile neplătite. Merge liniştit pe stradă.."

Bărbatul s-a făcut nevăzut şi nimeni nu i-a mai dat de urmă. Deşi există o plângere la poliţie însă fără rezultat.

În consecinţă, reprezentanţii magazinului au decis să apeleze şi la o altă variantă pentru a prinde hoţul. Au postat pe contul de socializare al marketului poze cu tânărul respectiv.

Carmen Terleţchi - angajată magazin: "Având în vedere că internetul şi Facebook-ul sunt mai populate decât...ne-am gândit că ar fi persoane care recunosc autorul. Cine ştie, poate cineva care vede pe facebook, poate îl recunoaşte. Şi sperăm că e de aici din Vrancea, că a luat-o spre gară. Poate să fie un călător care a venit cu trenul".

Ba mai mult, angajaţii au pus pozele cu suspectul peste tot prin magazin. Chiar şi la casa de marcat, acolo unde toţi oamenii se opresc să achite şi astfel văd imaginile.

"Nu, nu-l cunosc. Nici nu se vede prea clar. A furat de aici din magazin mai multe produse. Sper din tot sufletul să-l găsiţi" spune o clientă.

"Poate îl vede cineva şi-l recunoaşte. Dacă îl văd îi anunţ. Eu trec des pe aici" declară alt cumpărător.

Reprezentanţii poliţiei din Focşani au demarat o anchetă în acest caz, dar până acum nu au identificat hoţul. Până atunci, administratorii marketului speră să-l recunoască cineva pe internet.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Bogdan Cazacu