A venit Moş Nicolae

Data publicării:
a 20venit 20mos 20nicolae-37338

Grădiniţele din Iaşi au răsunat de ţipetele de bucurie ale copiilor care au primit daruri de la Moş Nicolae.

Copiii mărturisesc că Moşul le-a ghicit şi în acest an dorinţele.

''Este o mare sărbătoare, ziua în care îl sărăbătorim pe Sfântul Ierarh Nicolae şi o zi specială pentru copii pentru că vine Moş Nicolae'' (Andreea Mangalagiu, director grădiniţă)

''Am primit o portocală, nişte ciocolăţele, un fular şi o carte cu indieni Este exact ce mi-am dorit. Nu l-am văzut pe Moşul, e invizibil, nu ştiu de ce e chiar invizibil, nu l-am văzut niciodată'', spune o fetiţă.

''Am primit două maşini de jucărie mi-a adus şi într-o cizmă mi-a adus o maşinuţă de ciocolată şi alte ciocolăţele'', spune un băieţel.

Grădiniţă cu şase serbări

''Mi-a adus o tablă, o carte care are şi creioane şi are şi forme aşa goale fără hârtii în ele şi e foarte frumoasă şi-mi place'', spune un alt băiat.

Educatorii spun că luna decembrie va fi plină de evenimente surpriză pentru copii.

''Este o mare sărbătoare, ziua în care îl sărăbătorim pe Sfântul Ierarh Nicolae şi o zi specială pentru copii pentru că vine Moş Nicolae, după cum vedeţi a venit deja, le-a adus foarte multe daruri, dulciuri. Această zi marchează practic începutul lunii cadourilor, în care ne pregătim şi pentru Moş Crăciun, urmează şase serbări la grădiniţa noastră'', spune Andreea Mangalagiu, director la Grădiniţa Buna Vestire.

Prichindeii vor primi următoarele cadouri sub brad, pe 24 decembrie, de la Moş Crăciun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri