Botez încheiat la spital. După ce a fost scos din cristelniţă, bebeluşul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Data publicării:
MAMA CU SPATELE SPITAL

Părinţii au fost cei care au observat că bebeluşul se simţea rău după ce a fost scos din cristelniţă. Speriaţi, au chemat ambulanţa, iar cel mic a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Iaşi. Medicii spun că băieţelul este în afara oricărui pericol, dar că va mai rămâne sub supraveghere.

„Starea generală a copilului în vârstă de o lună este bună. Copilul nu prezintă leziuni la nivelul cavităţii bucale, este stabil din punct de vedere hemodinamic. Este supravegheat în continuare pe Terapie Acută în Pediatrie pentru supravegherea funcţiilor vitale, pentru supravegherea funcţionalităţii respiratorii în eventualitatea unei posibile pneumonii de aspiraţie”, a declarat Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Iaşi.

Preotul Liviu Florariu, care slujeşte de 16 ani, susţine că nu are nicio vină pentru cele întâmplate: „La 5 minute după ce a fost botezat a început să i se facă rău. Probabil că a luat o mică gură de apă, în rest nu-mi explic cum s-a putut întâmpla. De când sunt preot nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Tot ce a fost omeneşte posibil am făcut, nu am greşit cu nimic”. 

După ce va fi externat, părinţii vor merge cu bebeluşul din nou la biserică pentru a finaliza slujba de botezare. Preotul şi-a manifestat dorinţa ca împreună cu soţia lui să fie cea de-a doua pereche de naşi ai băieţelului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri