Cele mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
COPERTA SITE 250414

LOCUL I - Balul Gospodarilor

Pe locul 1 în topul celor mai accesate știri ale săptămânii este Balul Gospodarilor - o tradiție veche de câteva sute de ani, păstrată cu sfințenie într-un sat din Bucovina. Oamenii îmbracă straie populare, pregătesc bucate tradiționale și dansează toată noaptea pentru că altfel, spun ei, au venit degeaba.

LOCUL II - Flori otrăvitoare, plantate în centrul Iașiului

Știrea despre florile otrăvitoare așezate de Primărie ca decorațiune în centrul municipiului Iași a stârnit interesul cititorilor și a fost recomandată de peste 100 de ori.

LOCUL III - Băiat de 5 ani, în comă alcoolică

Evoluția stării unui copil de cinci ani care a ajuns la spital în comă alcoolică a fost urmărită cu atenție de cititorii noștri. Băiatul a băut o sticlă de un litru de vin, găsită în casa bunicilor, I s-a făcut rău, iar când a ajuns la spital, medicii au descoperit că avea o alcoolemie record, de 4,12 la mie.

LOCUL IV - O statuie, motiv de contre politice

Pe locul patru în topul celor mai accesate știri de pe digi24.ro/iasi se află un proiect ce a stârnit o adevărată controversă politică. Subprefectul de Iași, Bogdan Abălași, a cerut montarea în parcul Copou a unui bust în memoria poetului Adrian Păunescu. Liberalii spun că inițiativa este „o insultă la adresa victimelor regimului comunist".

LOCUL V - Răsplată pentru o viață sub semnul tradițiilor

Un pensionar din județul Iași a fost declarat de UNESCO tezaur uman viu după ce și-a dedicat viața purtării, păstrării și transmiterii de tradiții. Omul și-a investit toți banii în pasiunea lui, iar casa și-a transformat-o în muzeu. Numărul mare de accesări a clasat această știre pe locul 5 în top.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri