Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
top site cop

LOCUL I - Un călugăr, agent de plasare a forţei de muncă 

Locul întâi în topul celor mai accesate știri pe site-ul digi24.ro/iasi este ocupat săptămâna aceasta de exemplul dat de un călugăr italian stabilit la Iaşi în urmă cu 16 ani şi care ajută tinerii orfani cu locuri de muncă. Acesta le găseşte slujbe pentru ca, în momentul în care pleacă din centrele de plasament, să se poată întreţine singuri. Ştirea a fost recomandată de peste 400 de cititori ai site-ului.

LOCUL II - Comisie pentru copacii din Iași

Știrea despre comisia suplimentară de experţi solicitată de primarul Gheorghe Nichita pentru a analiza starea copacilor în urma scandalurilor iscate de însemnarea pentru tăiere a mai multor arbori din Parcul Expoziţiei ocupă locul doi în top.

LOCUL III - Competiţie inedită cu 4.000 de porumbei

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați şi de competiţia inedită în care peste 200 de columbofili din toată Moldova și-au înscris porumbeii. Zburătoarele au fost trimise cu un camion special tocmai în Polonia. De acolo, sâmbătă dimineață, mii de păsări vor fi lăsate libere, iar câștigător va fi concurentul al cărui porumbel va ajunge primul acasă.

LOCUL IV - Arta mozaicului, o afacere de familie 

Pe locul patru se află ştirea despre o familie care a reuşit să-şi transforme pasiunea într-o afacere de success. Doi meşteri, tată şi fiică, realizează lucrări din mozaic apreciate în toată România. Iar un metru pătrat de mozaic lucrat de artişti poate costa şi o mie de euro.

LOCUL V - 350 de invenţii expuse la Iaşi

Peste 350 de creații ale cercetătorilor din 26 de țări sunt expuse în aceste zile la Iaşi la cel mai mare târg de inventică din sud-estul Europei, EUROINVENT 2014. Vedeţi aici cum funcţionează câteva dintre cele mai interesante invenţii expuse la târg.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri