Sari la conținut
News Alert

Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Locul I - Facultate de probă 

Viaţa de student este testată la Iaşi de elevi, de clasele a XI-a şi a XII-a, vreme de 10 zile. În acest timp, 150 de adolescenţi stau la cămin, mănâncă la cantină, merg la cursuri, iar la final au sesiune. Cu peste 150 de recomandări, ştirea s-a clasat săptămâna aceasta în topul celor mai accesate articole de pe site-ul nostru, digi24.ro/iasi.

Locul II - Penalizați pentru debranșările ilegale 

Ieşenii care s-au debranşat ilegal de la sistemul centralizat de încălzire sunt obligaţi de lege să achite penalizări, pe lângă faptul că vor primi, în continuare facturi de la furnizorul de cădură. Ştirea ce cuprinde explicaţiile pentru acestă situaţie, oferite chiar de directorul comercial al Dalkia, s-a clasat pe locul doi în top.

Locul III - Măsuri speciale de admitere

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați şi de ştirea despre măsurile de siguranță maximă pentru admiterea la Medicină. 30 de profesori au conceput subiectele cu 24 de ore înainte, închiși într-o locație necunoscută, verificată de lucrători SRI.

Locul IV - Aventură pe două roţi

Pe locul patru în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi se află articolul despre aventura vieţii unui motociclist ieşean. Bogdan Hunea a străbătut 11 mii de kilometri în 23 de zile pentru a promova cultura din Capitala Moldovei în 13 ţări.

Locul V - Pasajul Octav Băncilă, mai aproape de finalizare

Ştirea despre operaţiunea spectaculoasă de montare a unei strucruri metalice de peste o tonă, fragment din pasajul ce leagă două cartiere din Iaşi, s-a clasat pe locul cinci datorită numărului mare accesări. Vedeţi operaţiunea realizată pe timp de noapte, pe parcursul a trei ore de muncă migăloasă pe site-ul digi24.ro/iasi.