Sari la conținut

Daruri de la poliţişti. 40 de copii defavorizaţi au primit dulciuri şi jucării

Fiecare dintre cei 40 de copii internați la Centrul de Primire în Regim de Urgență a primit o sacoşă plină cu dulciuri și câte o jucărie. Drept răsplată, cei mici au spus poezii și au cântat. Cadourile le+au fost oferite de polițiștii ieșeni.

"Am dorit, de asemenea, să arătăm că poliția ieșeană este alături de comunitate și în special de acele persoane vulnerabile. Le-am adus câteva cadouri din contribuția polițiștilor și credem noi că o să le facem sărbătorile mai fericite," a spus chestor de poliție Ioan Scripniciuc, șeful IPJ Iași.

În centrul din cartierul Tătărași sunt internați copii care provin din medii sociale defavorizate sau care au comis infracțiuni. Aceștia au vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iași: "sperăm ca pe această cale să continuăm colaborarea bună pe care o avem cu inspectoratul de poliție, ținând cont de faptul că aici, în majoritate, copii sunt aduși de către organele de poliție."

La sfârșitul săptămânii, polițiștii vor oferi daruri și unei familii nevoiașe din localitatea Ciurea.