Sari la conținut

FOTBAL. Alexandru Crețu, bun pentru Steaua. Florin Prunea: Este un adevărat profesionist

Alexandru Crețu, fotbalist CSMS Iași: ”Este un băiat admirabil, profesionist 300%, un băiat care poate crește cred eu mai mult, poate mai mult decât dă în momentul de față, este un jucător tânăr, sigur trebuie ordonat, sunt aceste momente în care, îl cunoașteți pe Crețu, pleacă, îl vezi pe un careu advers, îl vezi pe la fanion și toată lumea se întreabă ce caută pe acolo.”

Șeful executivului ieșean a ținut să precizeze că suma cerută în acest moment pe fotbalist ar putea crește după data de 3 februarie, în eventualitatea în care acesta va fi convocat de selecționerul Anghel Iordănescu în reprezentativa tricoloră.

”Un jucător de echipa națională, automat cota lui crește foarte mult. Acolo cu siguranță că așteptăm echipe, am primit semnale că vin și echipe din străinătate care vor să-l vadă, este un jucător bun care dacă eu aș fi președintele Stelei nu aș sta pe gânduri și aș achita această sumă de bani,” a spus Florin Prunea, președinte CSMS Iași.

Pe lângă Steaua București, de serviciile fundașului ieșean s-au interesat și formațiile Astra Giurgiu și Dinamo București.