Fotbal. Succes lejer pentru CSMS Iași în meciul cu Dunărea Galați

Data publicării:
lacatus in conferinta-1

CSMS a dominat categoric prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj, 2-1, ca urmare a reușitelor semnate de Dobre, în minutul 14, Herghelegiu, în minutul 25, respectiv Bâtfoi, în minutul 35. Aspectul general al partidei s-a păstrat și după pauză, Iașiul înscriind alte două goluri, prin Țigănașu, în minutul 51 și Olah - 2 minute mai târziu.

Evoluția jucătorilor CSMS l-a mulțumit pe antrenorul Marius Lăcătuș. „Despre joc ce pot să spun decât că felicit pe băieţi pentru evoluţie, pentru rezultat, chiar şi pentru jocul pe care l-au prestat în multe momente pe parcursul jocului. Importante erau cele trei puncte. Sper şi cred în continuare că este loc de mai bine şi sper ca acest lucruri să se vadă în jocurile următoare,” a declarat antrenorul.

Tehnicianul s-a arătat satisfăcut de randamentul ofensiv al echipei sale, în ciuda faptului că ieșenii au irosit multe oportunități de a înscrie.

„Chiar dacă s-au ratat foarte multe ocazii, pentru mine a fost important că momentele în care ne-am creat aceste situaţii de gol au venit pe faze construite foarte bine, cu apariţii foarte bune la finalizare. Poate, cine ştie, pe viitor vom reuşi să le şi concretizăm în goluri şi sper acest lucru,” a mai spus Marius Lăcătuș.

Următorul joc al CSMS este programat miercuri, de la ora 14, la Berceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri