Fotbaliştii CSMS Iaşi, aspru criticați de conducerea clubului

Data publicării:
csms iasi teren

„Sunt dezamăgit de atitudinea şi de statutul cu care s-au prezentat la acest joc, de vedete, de jucători plini de sine, de jucători aroganţi, lucruri care cu siguranţă ne vor trage foarte mult în jos. Se pare că n-au o educaţie fotbalistică pentru acest nivel," a spus Costel Enache, antrenorul CSMS Iaşi.

„Jenant, jenant, penibil. Trebuie schimbată repede atitudinea. Totul pleacă de la atitudine. Cei care au jucat şi şi-au bătut joc de numele clubului vor plăti. Cum au drepturi, au şi obligaţii," a adăugat Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi.

Tehnicianul formaţiei ieşene a spus că nu se aştepta ca elevii săi să aibă un astfel de comportament pe teren şi că munca depusă în perioada de pregătire pare să fi fost în zadar.

„E o schimbare bruscă în atitudinea lor în ultima săptămână, mă îngrijorează foarte mult şi atunci când credeam că încep să-i cunosc ei îmi demonstrează că de fapt nu ştiu nimic despre ei. Vorbim de valoarea individuală, vorbim de atitudine, vorbim de lucruri pe care le-am discutat şi le-am antrenat în cadrul pregătirii noastre de până acum. Nu s-au respectat şi aici sunt la limita între neputinţă şi rea voinţă," a mai spus Costel Enache.

CSMS Iaşi va juca sâmbătă, pe teren propriu, meciul din prima rundă a Ligii Secunde, împotriva formaţiei Sport Club Bacău, echipă care a promovat anul acesta în eşalonul doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri