Hoţi din maşini, prinşi în timp ce-şi împărţeau prada. Membrii grupării au vârste între 16 şi 19 ani

Data publicării:
portofel gasit 2

“În noaptea de 3/4 iunie 2015, la ora 02:25 poli ţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie, în timp ce-şi desfăşurau serviciul de patrulare în zona Copou, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spatele unui imobil se aflau 8 tineri care, la vederea echipajului de poliţie, au devenit agitaţi, ulterior 3 dintre aceştia reuşind să fugă.

S-a procedat la interceptarea tinerilor, moment în care unul dintre aceştia a ascuns în buzunarul pantalonilor nişte bunuri, constatându-se că este vorba de o sumă de bani.

Poliţiştii au condus la sediul Poliţiei tinerii, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că în acea noapte, 4 dintre tineri ar fi sustras dintr-un auto un portofel ce conţinea documente de identitate, carduri bancare, bijuterii din aur în jur de 25 gr, un router, două perechi de ochelari de soare şi o geacă, bunuri în valoare de 3000 lei,” se arată în comunicatul emis de Poliţia Iaşi.

Oamenii legii au reuşit să recupereze de la unul dintre tineri 700 de lei, bani care proveneau din vânzarea bijuteriilor la un amanet.

Toţi adolescenţii au acum dosar penal pentru furt calificat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri