IAȘI. Îmbulzeală noaptea trecută, la predarea sacilor cu buletine

Data publicării:
imbulzeala 20la 20predarea 20buletinelor 20de 20vot-37901

Primii care au ajuns la prefectură, au fost preşedinţii celor 238 de secţii de votare din municipiu. Majoritatea dintre ei au declarat că procesul de votare a fost unul lipsit de incidente şi totul a decurs normal.

”Formidabilă, organizare perfectă. Preşedinţii de comisie de votare au fost la înâlţime. Şi membrii au fost, organizarea a fost foarte bună. Deci s-au prezentat peste 50 la sută la noi la secţia de votare şi s-au prezentat în mod corespunzător faţă de alţi ani când erau foarte multe buletine anulate. Deci s-a simţit un simţ de resposabilitate faţă de acest fenomen de votare”, a spus Pietrică Năslău, preşedinte secţia 169 Iaşi.

În municipiu, ieşenii au ieşit la vot, dar în mediul rural lumea a preferat să stea în case. Preşedinţii secţiilor de votare au fost nemulţumiţi de modul în care reprezentanţii prefecturii au organizat procesul de predare a buletinelor de vot.

”E foarte plăcut să hămăleşti sacii, nu-i așa. Îi las aici, ce să fac”, a spus președinta unei secții de votare.La nivelul judeţului Iaşi s-a înregistrat o prezenţă de 37,7%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri