Începe modernizarea Stadionului Municipal Bacău

Data publicării:
stadionul municipal bacau

Oficialii grupării Sport Club Bacău, care activează în eşalonul secund, vor ca în scurt timp să se mute de pe stadionul Aerostar pe Municipal, aşa că Primăria Bacău a început reabilitarea arenei.

„Acum se lucrează la suprafaţa de joc, în primăvară se va însămânţa şi eu cred că cel târziu în august, septembrie poate, vom intra pe noua suprafaţă. Cu siguranţă în noul sezon competiţional, 2014-2015, vom începe pe Municipalul băcăuan," a spus Cristi Sava, director executiv la Sport Club Bacău. 

Mai mult, în cel mult doi ani, Stadionul Municipal Bacău va avea dotări care să corespundă normelor de funcţionare ale Ligii I.

„Primăria şi primarul Romeo Stavarache are în intenţie să modernizeze această arenă. Până în 2015 ea va arăta foarte bine, am văzut proiectul. Se vor acoperi tribunele, se vor monta scaune, se va reface tot ceea ce înseamnă vestiare, birouri," a mai spus Cristi Sava.

Municipal Bacău a fost prima arenă din România care a găzduit sferturile de finală ale unei competiţii intercluburi europene, dar şi primul stadion iluminat cu nocturnă şi dotat cu scaune pentru spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri