Informații despre circulația autobuzelor, direct pe smartphone

Data publicării:
aplicatie google

Primul pas este instalarea serviciului și introducerea punctului de plecare și a destinației. Aplicația indică timpul rămas până la sosirea următoarelor mijloace de transport în comun, dar și un timp aproximativ pentru a ajunge la destinație. De asemenea, utilizatorul primește detalii despre rutele disponibile şi itinerariul. Aplicația afișează informații despre numărul liniei, dar și despre stații.

O echipă Digi24 a testat aplicația în stația Podu Roș din Iași. A ales ca destinație Bulevardul Copou, stația de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Aplicația a arătat că următorul autobuz ajunge în trei minute, iar la destinația finală va fi în 15 minute. 

Rezultatul: autobuzul a ajuns la destinație cu patru minute întârziere față de timpul indicat inițial de aplicație. Informațiile despre itinerariu și despre poziționarea stațiilor au fost însă corecte.  

Aplicația este valabilă nu doar pentru transportul în comun, ci și pentru mașini sau mersul pe jos. Majoritatea celor care dețin telefoane inteligente sunt încântați și spun că vor testa noul serviciu.

Aplicația poate fi folosită deocamdată de utilizatorii din șapte orașe din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri