Judo. Final de sezon pentru Vlăduț Simionescu

Data publicării:
judoka simionescu

Fără să fie complet refăcut, Vlăduţ Simionescu a participat la Jocurile Francofoniei, unde a reuşit să câştige medalia de bronz, iar ulterior şi-a adjudecat tilul de vicecampion naţional. Ceea ce îl doare cel mai tare pe sportivul ieşean este faptul că a ratat mai multe competiţii internaţionale, coborând astfel în clasamentul general.

„Mi s-au scăzut foarte multe puncte. De când m-am accidentat am ajuns de pe locul 20 pe locul 70. E un decalaj foarte mare şi nu-mi doresc decât să revin cât mai repede să pot să îmi recuperez punctele," a spus Vlăduț Simionescu, judoka la CS Politehnica Iași.

Judoka pregătit de antrenorul Costel Năftică speră ca în scurt timp să revină la naționala României: „Am vorbit şi cu antrenorii de lot şi în luna ianuarie ar trebui să reiau antrenamentele la lotul naţional, lotul olimpic. Cam din ianuarie, februarie ar trebui să intru din nou."

Vlăduţ Simionescu a fost operat la genunchi la finalul anului 2012, la scurt timp după încheierea Olimpiadei de la Londra, competiţie la care a ajuns in şaisprezecimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri