Muncitorii de la Fundaţie, în grevă din cauza salariilor restante

Data publicării:
protest

Muncitorii care lucreaza la pasajul de la fundatie se plâng că nu au mai fost plătiţi de două luni, deşi au muncit inclusiv în weekenduri. Nemultumiti ca dupa prima zi de greva nu au fost luati in seama, oamenii au tras din nou utilajele pe dreapta si au refuzat să se apuce de lucru.

"Noi ne dăm toată silinţa să facem, dar dacă nu dă la buzunar...", spune un muncitor.

"Stăm şi încă 5-6...până se rezolvă treaba cu salariile, cu banii. Aveţi mulţi bani de primit? Păi de două luni, inclusiv aprilie şi mai", a zis un alt muncitor.

Abia după ora 13.00, când şi-au primit o parte din bani, muncitorii s-au reapucat de treabă. Chiar si in aceste conditii reprezentantii municipalitatii se gândesc să renunţe la serviciile firmei constructoare.

"Oricum pasajul îl terminăm. Cu sau fără ei îl terminăm. Nu putem sta toată ziua sub presiunea lor, că nu au motorină, că nu plătesc salariul la muncitori, că nu vine inginerul, că pleacă inginerul", a declarat Mihai Chirica, viceprimarul municipiului Iaşi.

Pentru lucrările la pasajul de la Fundaţie, Primăria a încheiat un contract de 91 de milioane de lei, iar lucrările ar trebui să fie gata în luna septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri