Omul de afaceri Lucian Apostol, atacat la el acasă de doi indivizi mascați

Data publicării:
criminalisti 1

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută în jurul orei 1:00. Atunci, omul de afaceri și prietena lui au ajuns acasă, au parcat maşina în curtea locuinţei şi au început să care bagaje din portbagaj. La un moment dat, doi indivizi cu cagule pe faţă şi înarmaţi cu răngi s-au năpustit asupra lor şi au început să-i lovească. În timpul conflictului a fost tras şi un foc de armă.

Martorii spun că tânăra ar fi reuşit la un moment dat să scoată cagula de pe faţa unuia dintre agresori şi atunci, speriaţi că au fost recunoscuţi, indivizii au fugit. Cele două victime au fost transportate la spital unde au primit îngrijiri medicale. Pentru că rănile lor nu erau grave, medicii au decis să-i lase să plece acasă.

Astăz,i poliţiştii şi procurorii criminalişti au făcut cercetări la faţa locului şi i-au audiat pe vecinii omului de afaceri. Oamenii sunt speriaţi. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor,” a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Din primele cercetări, cei doi suspecţi ar fi foşti angajaţi ai omului de afaceri care ar fi vrut să se răzbune pentru că au fost disponibilizaţi. Această informație este cu atât mai plauzibilă cu cât poliţiştii spun că în momentul atacului agresorii nu au încercat să sustragă bunuri din locuinţa sau din curtea victimei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri