Sari la conținut

Protest spontan la Fortus. Oamenii nu și-au mai primit salariile complete de un an și jumătate

Angajaţii de la societatea ieşeană sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au mai primit salariile complete de mai bine de un an şi jumătate. Mai mult, oamenii spun că ultima oară au primit leafa acum o lună şi jumătate - câte 3-400 de lei, asta în condițiile in care salariul este dublu. Au cerut ca reprezentanţii lor să discute cu administratorul, iar cererea a fost clară: Găsirea unei soluţii ca aceşti angajaţi ai Fortus să ia două chenzine lunare. 

Pentru că nu au primit o promisiune fermă, au vrut să meargă cu toţii să afle de la administratorul judiciar al societăţii de utilaj greu dacă există vreo şansă să ia banii constant.

FOTO: Eduard Pascal, administrator judiciar FORTUS SA

"Dacă vreţi să discutăm în cadru organizat desemnaţi-vă nişte reprezentanţi, sau toată lumea mergem în sala de şedinţe," le-a spus Eduard Pascal, administrator judiciar. 

Salariaţii aşteaptă ca angajatorul să găsească soluţii concrete pentru a face plăţile la timp. În acest moment, la Fortus lucrează peste 600 de persoane.

Pe aceeași temă

Cum scapi din Biroul de Credit

Românii care au intrat pe lista rău platnicilor pot cere ştergerea acestor informaţii, dar doar cu un motiv întemeiat...