500 de participanți la mitingul anti-PSD din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
proteste seara

Aproximativ 500 de orădeni au protestat, sâmbătă seara, împotriva PSD și a corupției. Înarmați cu vuvuzele, au pornit în marș până în fața sediului PSD Bihor. Acţiunea s-a desfășurat sub lozinca "Bucureşti e acolo unde eşti" şi a fost organizată în semn de solidaritate cu protestul care a avut loc în aceeaşi seară în Capitală.

„Aș vrea să îi transmit lui Dragnea că nu poți să îți bați joc de o țară întreagă și să scapi nepedepsit. Ăsta e mesajul și cred că toată lumea trebuie să transmită mesajul ăsta”, spune un protestatar.

„Lumea asta care iese în stradă și își spune păsul să nu fie băgată în seamă de niște...să nu folosim cuvinte că imediat ne dă în judecată că îi jignim, dar cum poți să îi numești pe ăștia care își bat joc pur și simplu de țara asta?”

După o oră și jumătate, protestatarii au pornit în marș spre sediul PSD Bihor. Pe drum li s-au alăturat mai multți orădeni, astfel că numărul participanților la marș a ajuns la aproximativ 500.

„Suntem aici și ca susținere pentru cei care au făcut eforturi de a pleca la București și de a scanda, de a protesta împotriva cvasi-dictaturii care se instaurează în România.”

Protestele vor continua și zilele următoare.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri