Sari la conținut

ALL STAR GAME ORADEA 2016 | Nordul şi Sudul au încheiat la egalitate, 131-131

Cele două echipe, Nordul şi Sudul, au terminat la egalitate, 131-131 şi au oferit un spectacol care a mai tăiat din amărăciunea pierderii Cupei de către gazdele de la CSM.

Cristian Achim, antrenorul echipei Nordului: „A fost un spectacol total. Cred că lumea s-a bucurat foarte mult. Am văzut până la urmă cei mai buni jucători din Liga Naţională, sigur, mai sunt şi alţii."

Titus Nicoară, jucător în echipa Sudului: „A fost o atmosferă impresionantă. Chiar dacă a fost un meci fără miză, lumea s-a simţit bine, au fost nişte dunk-uri chiar spectaculoase în acest an."


Meciul Stelelor a adus, din nou, faţă în faţă Oradea şi Clujul, de această dată în concursul aruncărilor de trei puncte. Fundaşul "studenţilor", Filip Adamovic, a reuşit să câştige finala cu reprezentantul gazdelor, Will Franklin. MVP a fost declarat Porter Troupe, de la Steaua.

Porter Troupe, MVP All Star Game 2016: „A fost un meci distractiv, sper că fanii s-au bucurat de el. Sunt bucuros şi onorat totodată că am fost ales MVP-ului serii." 

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves