Ambulanţă aflată în misiune, lovită pe drumul dintre Oradea şi Vama Borş

Data publicării:
ambulanta lovita Borsului
foto: Info Trafic jud. Bihor

O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost implicată, luni, într-un accident pe Şoseaua Borşului. Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţie şi a fost lovită de un autoturism al cărui şofer nu i-a acordat prioritate.

ambulanta lovita Borsului
foto: Info Trafic jud. Bihor

Accidentul s-a produs luni, la ora 8:36, pe Şoseaua Borşului, în dreptul fostei vămi de interior.

„Un bărbat de 57 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării unui viraj spre stânga și a intrat în coliziune cu o autospecială a Ambulanței, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna bihoreană Batăr, care circula pe direcția Oradea – Borș, având mijloacele de avertizare acustice și luminoase în funcțiune”, a relatat agentul Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma ciocnirii, ambulanţa a fost proiectată într-un autotractor oprit pe prima bandă a sensului de deplasare Borș – Oradea.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un bărbat de 57 de ani, din Oradea, pasager în autoturism, au suferit răni ușoare. Cei doi au fost transportaţi la spital.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri