Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea a început goana după victorii

După înfrângerea de la Timişoara, CSM Oradea tremură serios pentru menţinerea în primele şase echipe ale campionatului şi calificarea în prima grupă valorică.

În ultimele trei etape, orădenii ar avea nevoie de cel puţin două victorii pentru a fi siguri de prezenţa printre cele mai bune echipe ale sezonului.

„Pentru această perioadă obiectivul nostru este să intrăm în primele şase, atât. Nu contează pe ce poziţie, doar să accedem în primele şase, ca ulterior să încercăm să ajungem pe o poziţie cât mai înaltă”, spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Orãdenii au şansa primei victorii în partida de sâmbãtã, de la Bucureşti. CSM întâlneşte Dinamo, o echipã aflatã în suferinţã în acest sezon. Bucureştenii mai sperã însã la o clasare în play-off, astfel cã meciul nu se anunţã uşor pentru „leii roşii”.

Jocul din Capitalã este programat sâmbãtã, de la ora 17, şi este transmis, în direct, la Digisport 3. Pânã la sfârşitul primei pãrţi a sezonului, CSM va mai juca acasã cu U BT Cluj şi Phoenix Galaţi.

Redactor: Adrian Ciucuriţă