BASCHET. CSM Oradea - BC Mures 73-64. A patra victorie stagională la rând în duelurile directe     

Data publicării:
cSM Oradea
 
Foto: Facebook CSM Oradea/ autor Roby Boros
 
Audrius Prakuraitis, antrenorul BC Mureș Tg. Mureş: „Pentru noi a fost greu să ne ridicăm la nivelul adversarului, având în vedere jucătorii care ne-au lipsit. Sper ca ei să revină până la Final Four-ul Cupei României."

Cu un joc uşor relaxat, baschetbaliştii orădeni au avut un singur punct avans după primele zece minute de joc. Diferenţa a crescut în sfertul doi, iar la pauza mare scorul era 40-28 pentru CSM. În sfertul al treilea „leii roşii" s-au desprins la 16 puncte. Chiar dacă ultima parte a partidei a găsit Mureşul cu doi jucători de 18 ani pe teren, diferenţa finală a fost de doar nouă puncte.

Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea: „Din punctul meu de vedere nu se poate trage absolut niciun fel de concluzie, pentru că după cum aţi văzut, oaspeţii de azi au venit fără câţiva jucători foarte importanţi."

Cel mai bun marcator al partidei a fost Pushtavar, de la BC Mureş, cu 27 de puncte marcate. De la CSM s-a remarcat Salih Nuhanovic, cu 16 puncte reuşite. Pentru orădeni urmează duelul de sâmbătă, din Capitală, cu Steaua, care a pierdut în această etapă la Craiova.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri