Sari la conținut
News Alert

BASCHET. Doi jucători formaţi la LPS Bihorul au semnat cu CSM CSU Oradea

Încă doi jucători au semnat contracte pe un sezon cu CSM CSU Oradea. Este vorba despre Sergiu Pop și Darius Meluț, doi baschetbaliști formați la Oradea, în cadrul LPS Bihorul, de profesoara Valeria Scheiner.

Sergiu Pop (foto sus) are 26 de ani şi se află la al şaptelea sezon în lotul celor de la CSM CSU. Jucătorul are 1,98 metri şi poate să acopere mai multe poziții.

În sezonul trecut a avut nouă prezențe în Liga Națională, cu medii statistice de 0.8 puncte și 0.6 recuperări în aproximtiv două minute pe partidă.

Darius Meluţ (foto sus) are 18 ani, 1,92 1.92 metri și evoluează la pozițiile 2-3. Pe parcursul sezonului trecut, Darius a jucar în trei competiţii: Liga 1 masculin - sateliți, pentru CSM CSU 2 Oradea, respectiv U20 și U18 masculin, pentru LPS Bihorul Oradea.

Tânărul a mai participat la o serie de antrenamente alături de prima echipă, atunci când lotul CSM a fost afectat de accidentări.

Darius Meluț este un jucător care se potrivește regulii jucătorului tânăr autohton (sub 23 ani).

În prezent efectivul CSM CSU Oradea este de 12 jucători. În curând, acestora li se va aduga un baschetbalist străin, spun oficiali din cadrul clubului.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: CSM CSU Oradea