Sari la conținut

BASCHET. Începe play-off-ul. CSM CSU Oradea - Phoenix Galaţi, duminică, ora 20

Chiar dacă gustul amar al înfrângerii suferite în cupă încă se mai face simţit pentru orădeni, antrenorul gălăţenilor nu se aşteaptă la o replică de orgoliu din partea gazdelor.

„Oradea are jucători de valoare, un antrenor bun şi cred că vor dori să arate că sunt capabili şi că nu au ajuns întâmplător nici în Final Four şi cu siguranţă că vor lupta cu un singur gând: să joace din nou cu echipa din Cluj în finală", a declarat Florin Nini, antrenorul BC Phoenix Galaţi.

Nou promovată în Liga Naţională, Phoenix a venit la Oradea cu gândul de a demonstra că îşi merită cprezenţa între cele mai bune opt echipe cale campionatului. Gălăţenii speră ca presiunea ce apasă pe umerii jucătorilor orădeni, să le fie favorabilă cel puţin o dată.

„Oradea trebuie să-şi continue parcursul corect în această competiţie. Noi, nu trebuie să se înţeleagă că venim dezinteresaţi, dar trebuie să se păstreze partea reală. Însă un lucru este clar: vom veni să luptăm pentru fiecare coş", a încheiat Florin Nini.

Cele două formaţii vor juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri". Partida de duminică seară, din Arena Antonio Alexe este programată să înceapă la ora 20.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves