BASCHET. La un pas de careul cu aşi. CSM Oradea - SCM Craiova - 96-58 şi 78-66

Data publicării:
sport baschet 280414

Victoria la 38 de puncte, scor 96-58, i-a permis antrenorului orădean să ruleze întreg efectivul avut la dispoziție. Marcel Țenter, la prima sa aventură ca oficial al oltenilor a încercat să schimbe registrul în jocul doi. Aproape că a făcut-o doar că Oradea a fost și de această dată echipa mai echilibrată, iar același Subotic a condus-o din nou spre victorie, scor 78-66. Astfel, CSM este la un singur meci distanță de careul cu ași al ligii.

„Când această echipă joacă, eu ştiu, la valoarea ei, sincer, am mai spus-o, putem să batem pe oricine din România şi nu numai", spune Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

La cele două jocuri de la Oradea a asistat şi Andelko Mandic, tehnicianul cu care Craiova a pornit la drum în acest sezon. Acest lucru nu l-a ajutat prea mult însă pe Marcel Ţenter, care promite o altă faţă a Craiovei în următoarele confruntări cu "leii roşii".

„Este 2-0 şi atât. Eu, personal, nu mă gândesc la nimic altceva decât la primul meci de la Craiova pe care îl aştept nerăbdător", susţine Marcel Ţenter, antrenorul SCM Craiova.

Meciurile 3 și 4 ale confruntării dintre Oradea și Craiova sunt programate joi şi vineri, în sala polivalentă din capitala Băniei.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri