Sari la conținut

BASCHET. Martin Zeno își pregătește revenirea la CSM Oradea

Veşti bune pentru fanii echipei de baschet a Clubului sportiv Municipal. Șansele ca Oradea să-l aibă apt de joc pe Martin Zeno pentru play-off sunt foarte mari.

Americanul, considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga Națională, a început perioada de recuperare după operația suferită la genunchiul stâng.

"Tot ce pot să vă spun este că acum, în acest moment este pe un drum bun. Nu aș vrea să ne bucurăm până lucrurile nu sunt corecte din toate punctele de vedere, acest lucru însemnând ca el să poată să joace meciuri oficiale și să poată să le susțină fără, Doamne ferește, o altă reaccidentare", spune Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Din nefericire, CSM CSU nu a fost ocolit de probleme medicale nici în acest sezon. Cel mai bun exemplu în acest sens a fost faptul că după turneul de Cupa României mai mulți orădeni au trecut prin infirmeria secției. Abia în săptămâna premergătoare meciului cu Pitești, Cristian Achim a avut întreg efectivul la pregătiri.

"Tot ce îmi doresc este să fim sănătoși. Oricum, pentru prima oară în acest sezon am avut 14 jucători la antrenament ceea ce, sărind de la cinci, este fabulos pentru mine. Nici nu am știut, a fost foarte greu, nu eram obișnuit în sală cu atât de multă lume."

Pe lângă Martin Zeno, pe lista indisponibililor la CSM, ultimele nume au fost cele ale lui Pasalic, cu dureri la umărul drept, dar și Sean Denison, cu probleme musculare. Cei doi au ratat, de altfel, etapa de la Timișoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța