BASCHET. Naționala României se pregătește la Oradea pentru meciul cu Kosovo

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet romania pregatiri

Reunită la Oradea pentru primul meci de "acasă" din actuala campanie de precalificare la Eurobasket 2021, naţionala de baschet masculin a României a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru meciul de joi, cu reprezentativa statului Kosovo. Problemele de lot l-au făcut pe selecţionerul Tudor Costescu să apeleze la mai mulți jucători tineri.

„La o echipă cu atâta tinereţe sunt şi avantaje. Există entuziasm, există elan, există o atmsoferă foarte bună şi cred că acestea sunt lucrurile care ne vor face să ne apropiem şi rezultatele bune", a declarat Tudor Costescu, selecţionerul României.

După înfrângere din primul joc al grupei B, desfășurat în Macedonia, Tudor Costescu nu şi-a pierdut optimismul. Tehnicianul este convins că "vulturii" au capacitatea de-a ocupa la final prima poziţie în grupă, cea care asigură calificarea directă în faza următoare.

„Nu numai ambiţia cât, să-i spunem, dorinţa de afirmare. Să nu uităm că avem, totuşi, printre ei jucători cu experienţă care vor putea, sper eu, să controleze anumite momente ale jocului."

România va întâlni Kosovo, la Oradea, joi, în direct la Digisport, de la ora 18.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri