Sari la conținut

BASCHET. Spectacol la Oradea: CSM-CSU a învins Energia Tg. Jiu şi e liderul campionatului

Cristian Achim, antrenorul CSM-CSU Oradea: „Cred că am făcut un pas important spre acele prime şase locuri, acum, cu aceste două victorii consecutive. Noi ne propusesem să avem minim o victorie din cele două meciuri cu Rovinari."

Cu o apărare exactă formaţia orădeană a făcut spectacol în primul sfert. Cu un minut înainte de finalul primelor zece minute tabela indica un neverosimil 20-2. Elanul „leilor roşii" a fost temperat în sferturile doi şi trei, câştigate de oaspeţi, care au şi trecut în avantaj înaintea ultimei secvenţe. Fără Uros Lucic, descalificat pentru două faulturi tehnice la mijlocul sfertului trei, Oradea s-a trezit la timp şi a bifat a doua victorie consecutivă în faţa Energiei.

„Pe final erau nişte detalii foarte importante şi normal că trebuie să acordăm importanţă, fiindcă erau cele care au decis meciul. Nişte detalii au făcut diferenţa", susţine Ioannis Diamantakos, antrenorul Energia Tg. Jiu.

La fel ca în partida tur, disputată în urmă cu o săptămână, cel mai bun marcator al orădenilor a fost Radovan Markovic, autor a 20 de puncte, urmat de Mandache, cu 12 puncte, şi Will Franklin cu 10 puncte.
Pentru CSM Oradea urmează sâmbătă deplasarea pe terenul celor de la BCMU Piteşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constanin Gheorghiţă

Pe aceeași temă