BASCHET. Steaua - CSM CSU Oradea, finala pentru locul 3

Data publicării:
sport avancronica Steaua

Duelul de miercuri, dintre Steaua și CSM CSU Oradea, ţine capul de afiş al celei de-a opta runde în prima grupă valorică a Ligii Naţionale de baschet masculin. Aflate în dispută directă pentru un loc pe podium, cele două echipe sunt despărţite de un singur punct.

Este un meci din top 6, este un meci care s-ar putea să fie unul decisiv în perspectiva clasamentului şi evident că vom merge acolo să-l abordăm la victorie", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Cele douã echipe vin dupã rezultate opuse. CSM CSU a câştigat lejer confruntarea de sâmbãtã, cu Timişoara, în vreme ce Steaua a suferit o înfrângere usturãtoare în faţa Sibiului. Totuşi, "principalul" Cristian Achim considerã cã formaţia din Capitalã rãmâne una din echipele tari ale campionatului.

„Steaua este o echipă care are în componenţă jucători foarte, foarte buni, încep să se lege din ce în ce mai bine. Nu ştiu dacă aţi observat că joacă din ce în ce mai bine, se apără din ce în ce mai bine şi eu consider că Steaua e o candidată la titlu."

Derbiul dintre Steaua şi Oradea va începe la ora 17 şi poate fi urmãrit în direct pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri