Sari la conținut

BASCHET. U Cluj - CSM Oradea 87-85. Revenire spectaculoasă a gazdelor, pe final de meci

sursă foto: u-bt.ro

„A fost un meci frumos, viu disputat, între două echipe bune, într-o sală foarte frumoasă, în faţa unui public generos. A fost, zic eu, o bună propagandă baschetului", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Orădenii au condus aproape tot jocul de la Cluj şi aveau un avans de două puncte la pauză - 47-45 - şi 7 puncte după sfertul trei - 71-64. Gazdele au avut o răbufnire de orgoliu pe finalul ultimului act şi au dat lovitura în ultimele 50 de secunde. Török a egalat la 85, iar Dykes a punctat decisiv.

„Un meci care face mândrie baschetului românesc. Un meci de infarct, pe care până la urmă l-am înclinat în favoarea noastră, însă am jucat împotriva unei echipe puternice, cu procentaje extraordinare în primele două sferturi, în principal de la linia de trei puncte", a observat Marcel Ţenter, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Eşecul din polivalenta clujeană a reprezentat a doua înfrângere consecutivă pentru Oradea. E o serie negativă care se doreşte a fi oprită vineri, în duelul de acasă, cu CSU Sibiu.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Operator: Mariana Andreş/ Digi24 Cluj-Napoca