Bugetarii au recuperat sâmbătă "libera" din decembrie

Data publicării:
stire 20functionari-44870

Dacă acum o săptămână, când a fost recuperată prima zi liberă din decembrie, în piramida Primăriei orădene a bătut vântul, sâmbăta trecută au venit mai bine de 200 de contribuabili.

Sincron Anca Sas - purtătorul de cuvânt al Primăriei din Oradea

"Cei care au trecut pragul Primăriei nu sunt foarte mulți probabil și din cauza vremii. Totuși avem și persoane care vin să își plătească taxele și impozitele având în vedere că a început plata lor."

În schimb, la Serviciul de Permise și Înmatriculări Bihor a fost liniște.

Claudiu Mihuț - reporter Digi24 Oradea

" Chiar dacă astăzi lucrează, angajații Serviciului de Permise din Oradea au parte totuși de un moment de respiro. Este prima zi lucrătoare din ultimele 3 săptămâni când aici pe aceste trepte și pe trotuarul din fața instituției bihorenii care doresc să își schimbe permisul nu au stat la coadă."

Chiar și așa, angajații Serviciului spun că dimineață s-au prezentat la ghișee șoferi care nu știau că permisele nu se mai reînoiesc fără analizele medicale.

Sincron Săndel Dima - șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări Bihor

Nu efectuăm nicio operațiune de preschimbare a permiselor, nici de examinare la proba teoretică, de programare sau reprogramare în vederea examenului datorită modificării sistemului informatic din puncte de vedere tehnic , se fac modificări la nivel central.

De luni programul revine la normal, se vor face programări, vor avea loc testările teoretice și se vor schimba permisele de conducere doar după o trecere pe la medicii de specialitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri