Sari la conținut

Cadouri de la cei mai mici fani pentru baschetbalistele de la CSU CSM Oradea

Antrenament special de 8 martie pentru baschetbalistele de la CSU CSM Oradea, care s-au pregătit alături de "piticii" Şcolii Internaţionale din oraş.

Pentru cele două americance ale clubului orădean situaţia a fost cu totul inedită.

„Îmi place mult această sărbătoare, am o mamă puternică. Să-i arăţi unei femei încredere, să-i araţi că e iubită, o face să se simtă o femeie minunată, o mamă minunantă, o soră şi o fiică minunată. Îmi place că oferiţi flori cu această ocazie, este ceva special, mai ales că multe femei nu primesc flori", a spus Brittany Dorsett, jucătoare CSU CSM Oradea.

Cred că este un moment frumos prin care să le arăţi femeilor că sunt apreciate şi iubite", consideră Kayla Mobley, de la CSU CSM Oradea.

Micii parteneri de antrenament le-au oferit flori sportivelor de la CSU CSM.

„A fost o zi importantă pentru noi. A fost p experienţă importantă pentru elevii noştri, pentru copiii noştri. Toţi au fost foarte bucuroşi şi au avut multă energie cu echipa de baschet", a spus Ahmet Dünda, directorul International School Oradea.

Baschetbalistele de la CSU CSM au mai primit un cadou din partea antrenorilor care le-au anunţat că şedinţa tehnică din această după amiază nu se mai ţine.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Pe aceeași temă