Cătălin Cherecheș, între proiecte şi reproșuri

Data publicării:
VO chereches

După ce luni a fost eliberat din arestul la domiciliu și pus sub control judiciar, primarul de Baia Mare a participat la prima sa conferință de presă după 8 luni.

Cătălin Cherecheș le-a reproșat funcționarilor din primărie problemele cu deszăpezirea orașului de la începutul lunii, dar și felul în care se prezintă orașul în lipsa lui de la cârma instituției.

Edilul suspendat a prezentat câteva proiecte pentru oraș pe care a declarat le va transmite aleșilor locali din Coaliția pentru Baia Mare pentru a fi dezbătute în Consiliul Local.

Cherecheș a anunțat că va contesta interdicția de a-și exercita funcția de primar, măsură impusă în dosarul de corupție în care este cercetat de DNA.

"Este o chestiune cu care nu sunt de acord, o chestiune cu care sunt convins cã nici cetãțenii municipiului Baia Mare nu sunt de acord și o chestiune pe care o voi contesta cu toatã forța mea și cu toate argumentele juridice și legale. Chiar în urmãtoarea perioadã voi face o solicitare instanței pentru a scoate din formula de control judiciar aceastã interdicție."

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri