Cod galben fără mari probleme în nord-vest

Data publicării:
stire 20iarna 20ninsoare 20cod 20galben-44871

Ninsoarea a început în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și a continuat până spre orele amiezei. Firmele de deszăpezire din Oradea și din județ au trimis toate utilajele pe teren, ca să mențină drumurile curate. Peste 45 de tone de material antiderapant au fost împrăştiate numai în municipiu. Cu toate acestea, nu toți șoferii au fost mulțumiți.

Intervenția nu a fost lipsită de probleme. În Oradea, unul dintre cele şapte pluguri care curățau șoselele nu a mai făcut faţă zăpezii, după doar trei ore de la începerea lucrului. Zeci de minute s-au chinuit drumarii să-l repare.

Spre surprinderea lor, poliţiştii de la Circulaţie au avut o zi fără evenimente.

"Traficul se desfăşoară în condiţii normale, şoferii sunt pregătiţi, anvelopele de iarnă le-am verificat, până acum toate au fost ok.", spune agentul principal Stefan Branza de la Politia Rutiera Bihor

"Situaţia în Bihor este normală, se circulă în condiţii de iarnă bineînţeles, însă utilajele îşi fac datoria, adică Societatea de Drumuri Naţionale a ieşit cu utilajele în teren", Claudia Timofte, sefa Cancelariei Prefecturii din Bihor.

În schimb, revenirea zăpezii le-a adus numai bucurie copiilor, care au ieşit la joacă încă de dimineaţă.

Vremea s-a încălzit uşor duminică, iar temperaturile de peste 10 grade anunţate pentru luni vor topi şi zăpada care a mai rezistat week-endului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri