Sari la conținut

Culturi de canabis descoperite în Satu Mare

Procurorii DIICOT şi poliţiştii din mai multe judeţe au declanşat miercuri 22 de descinderi în Satu Mare, Sălaj şi Bucureşti. Anchetatorii au percheziţionat domiciliile unor persoane suspectate atât de trafic internațional de droguri de risc, cât și de comercializarea unor produse cu efecte psihoactive.

"La operațiune au participat și polițiști specializați în lupta antidrog din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și București, SCCO Sălaj, polițiști din cadrul IPJ Satu Mare și IPJ Bihor - Serviciul de Acțiuni Speciale și ofițeri criminaliști, precum și agenți și ofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare Detașamentul 1 Mobil", se arată într-un comunicat al DIICOT.

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit 10 grame de cannabis,15 grame de hașiș,159 de plicuri cu peste un kilogram de pulbere albă, o râşniţă, două pipe, două cântare, un pistol, un laptop, 2 hard-discuri, 18 telefoane mobile, 20 cartele telefonice şi bani.

Oamenii legii au găsit şi două culturi de cannabis, cu 9 plante. Procurorii DIICOT Satu Mare au emis 22 de mandate de aducere.

Editor web: Adrian Laboş