Din nou in magazine, pentru Revelion

Data publicării:
stirea 203 20magazin-41362

Ștefan Pojar a făcut încă de zilele trecute cumpărăturile pentru masa de Revelion. A lăsat la urmă băuturile pe care le va ciocni la miezul nopții dintre ani alături de invitați, așa că înainte cu puţin timp de Anul Nou a trecut prin magazin ca să cumpere șampania.

”Deja am cumpărat un whisky și acum iau o șampanie asta mai lipsește. La Cinzano mă gândesc sau un demisec”, spune Stefan Pojar.

Multe magazine vin cu promoții mari pentru șampanie, al cărei preț scade chiar și cu 30% . Prețurile pentru o sticlă variază între 8 și 40 de lei.

”După Crăciun orădenii au început să vină din nou la cumpărături, ne așteptăm la o vânzare record anul acesta având în vedere că vine Revelionul”, spune Ionut Vancea, seful raionului de bauturi alcoolice.

Indiferent de venituri, orădenii fac tot posibilul să aibă pe masa de Anul Nou meniuri deosebite, așa că totul a fost pregătit din timp. Pe ultima sută de metri fac doar micile completări.

În aceste zile, profitul magazinelor la vânzarea de băuturi alcoolice şi dulciuri a crescut cu până la 60% faţă de perioada dinaintea sărbătorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri