Robert Negoiță se laudă că mănâncă trei zile din cumpărături făcute cu doar 46 de lei: „Am mai puțin de 70 de kilograme”

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PRIMAR SECTOR 3 - GRADINITA DE VARA - 26 IUN 2023
Robert Negoiță se laudă că mănâncă trei zile din cumpărături făcute cu doar 46 de lei. Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, spune că de 46 de lei își cumpără mâncare pentru trei zile, pentru că este „foarte econom” și așa reușește să își mențină greutatea sub 70 de kilograme.

„Aș vrea să se înțeleagă faptul că exprimarea a fost nefericită, iar înțelegerea pe măsură...întrebarea era dacă sunt bogat. I-am spus că sunt foarte econom, iar acum vă spun exact ce am cumpărat de 46 de lei: două pâini, două sticle de lapte și două caserole, una cu humus și una cu fasole bătută”, a spus Robert Negoiță, la Antena 3 CNN, după ce într-un interviu difuzat de Kanal D a afirmat că a mâncat trei zile cu doar 46 de lei.

Întrebat de jurnalista Antena 3 CNN dacă doar asta a mâncat în acele zile la care face referire, edilul a răspuns: „Aproximativ. Probabil că mai completez cu alte mici chestii, precum un măr sau alte produse de genul”.

„Ce am vrut eu să spun și să transmit e că mănânc puțin și foarte simplu, iar asta e o realitate”, a continuat Negoiță.

Întrebat, de asemenea, dacă ține vreo dietă anume, primarul a spus că da.

„Vă asigur că am mai puțin de 70 de kilograme și nu îmi e ușor, fiindcă sunt un pofticios. Fac și post intermitent. De cele mai multe ori mănânc o dată pe zi”, a explicat Robert Negoiță.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri