Dramă pe o şosea din Satu Mare. Trei oameni au murit într-un accident rutier

Data publicării:
foto accident satu mare

Pompierii din cadrul ISU Someş au trimis imediat la locul evenimentului o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, care au intervenit alături de alte două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă Satu Mare.

Salvatorii au găsit şapte victime, dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. În ciuda intervenţiei de urgenţă şi a manevrelor de resuscitare cei trei pasageri nu au supravieţuit.

Celelalte patru persoane implicate în accident au fost trimise la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Satu Mare.

Accident mortal şi în Bihor

Un alt accident cu final tragic a avut loc în această dimineaţă pe DN1, în afara localităţii Săcădat, din Bihor. Un bărbat de 23 de ani, din Mureş, a murit după ce a intrat cu maşina sub remorca unui camion. Şoferul autotractorului a încercat să evite impactul şi a intrat cu vehiculul în şanţul de la marginea drumului. 

Tânărul a murit pe loc, iar camionagiul a scăpat cu răni uşoare. Una dintre ipotezele luate în calcul de poliţişti este că victima a adormit la volan.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Someş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri