Drum blocat de nămeți în zona barajului Drăgan. Se circulă greu între Bratca și Beiuș

Data actualizării: Data publicării:
deszapezire z Alesd ian

Nămeții au blocat circulația pe un drum din Bihor, iar pe altul se circulă greu din cauza lapoviței și ninsorilor căzute în ultimele zile. În primul caz este vorba despre drumul județean care face legătura între Remeți și barajul Drăgan, iar în al doilea caz de șoseaua dintre Bratca și Beiuș.

masini deszapezire
masini deszapezire

sursă: CJ Bihor

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Bihor, drumul DJ 108K, între Remeți (Uzina Electrica) și barajul Drăgan (la limita cu județul Cluj) este închis circulației până la eliberarea de sub nămeți.

„La ora actuală sunt arbori căzuți pe drum, iar ultimii 2 kilometri spre limita cu județul Cluj sunt blocați de zăpadă. Și la ora actuală se lucrează la deblocarea de urgență a acestei porțiuni de drum”, a transmis Adrian Șimon, purtătorul de cuvânt al CJ Bihor.

Traficul este îngreunat pe Drumul Județean 764D, de la Bratca la Damiș, și în continuarea acestuia DJ 764 Damiș – Roșia – Beiuș. În zonă cad lapovițșă și ninsoare.

„Cel mai dificil este în jurul localității Damiș, unde pe o porțiune de 300 de metri se circulă doar pe un sens. Echipele de deszăpezire fac eforturi pentru a menține drumul deschis circulației”, se arată în comunicatul administrației bihorene.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri