Evenimente la sfârşit de săptămână în Bihor

Data publicării:
evenimente anca 280815

Iubitorii de cărţi vor putea cumpăra volumele preferate la preţuri mult reduse în cadrul unei seri speciale numită "Noaptea cărţilor deschise". Evenimentul este organizat de o librărie din Oradea, situată pe Strada Republicii, care va fi deschisă între orele 18 şi 22 pentru toţi cei care vor să cumpere o carte chiar şi la jumătate de preţ.

Şi tot în acest weekend în Aleşd va avea loc un concert special dedicat zilelor oraşului. Pe scenă vor urca mai mulţi artişti printre care Corina sau Denisa iar duminică va concerta trupa Deep Central, alături de alţi cântăreţi. Sărbătoarea se va încheia duminică seara cu un foc de artificii ce va fi lansat la ora 22.

Zilele oraşului Aleşd
Sâmbătă
- Ora 17:00 - deschiderea oficială 
- Ora 20:20 - concert Denisa
- Ora 21:10 - concert Corina
- Ora 22:00 - discotecă

Duminică
- Ora 17:00 - demonstraţii de karate
- Ora 19:35 - concert Sylvia şi Dj Ryno
- Ora 20:15 - concert Celia
- Ora 21:10 - concert Deep Central
- Ora 22:00 - foc de artificii

Petrecere va fi şi în Ştei în acest sfârşit de săptămână unde va avea loc festivalul "Vetre Folclorice". Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor la Casa de Cultură "Miron Pompiliu".

Cei care vor rămâne în oraş vor putea admira o expoziţie de artă plastică la galeria dintr-un centru comercial din Oradea situat pe Calea Aradului. Vor fi expuse mai multe lucrări ale unor artişti precum Carmen Galutz, Ovidiu Gui, Ioana Klein, Mariana Pădurean şi Eugenia Mangra. Şi ca atmosfera să fie cât mai destinsă, violonistul Lucian Maliţa va sustine mai multe reprezentatii pe parcursul expoziţiei.

Redactor: Anca Deac
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri