FOTBAL. FC Bihor, eliminată de CS Oşorhei din Cupă

Data publicării:
sport osorhei 260815

Trecut din această vară pe banca formaţiei de liga a treia CS Oşorhei, Călin Cheregi a avut parte de cea mai rapidă deschidere de scor din competiţie. În secunda 33, Ovidiu Popa l-a învins pe portarul de doar 15 ani al Bihorului, Răzvan Egri, cu un vole de la 14 metri.

Roş-albaştrii au revenit pe tabelă un sfert de oră mai târziu, prin căpitanul Cristi Andor. Acesta a profitat de o neînţelegere în defensiva adversă şi a trimis pe lângă Hava, stabilind scorul la pauză, 1-1. Rămas în zece oameni după o oră de joc, după ce Lörincz a fost eliminat pentru o greşeală copilărească, FC Bihor a cedat disputa în minutul 61. Trip a executat perfect o lovitură liberă lateral dreapta, de la 25 de metri, iar Egri s-a văzut din nou învins.

„Este o victorie muncită, meritată, din punctul meu de vedere. Aş vrea să felicit băieţii pentru această victorie, încă suntem în faza de omogenizare şi aceste lucruri se văd", spune Călin Cheregi, antrenorul CS Oşorhei.

„Un joc foarte greu din cauza băieţilor de la FC Bihor, pe care vreau să-i felicit că joacă în condiţiile date. Ne bucurăm de victorie, vreau să felicit şi echipa CS Oşorhei pentru ce am realizat", a declarat, după meci, Şerban Pop, căpitanul CS Oşorhei.

După trei victorii consecutive obţinute în jocurile amicale, prima înfrângere a Bihorului în noul sezon a venit exact la debutul oficial. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca echipa să-şi revină rapid şi sâmbătă, cu CS Mioveni, să arate o altă faţă: „Eram convins că o să avem probleme de prospeţime. În primul rând terenul greu, meciul cu durităţi, îmi lipsesc şi câţiva jucători de care neapărat avem nevoie. Nu vreau să caut vinovaţi pentru că nici nu sunt."

Următorul joc pentru CS Oşorhei în Cupa României este programat pe 8 sau 9 septembrie. Până atunci însă echipa va debuta în campionat, la Baia Mare, cu nou promovata Comuna Recea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri