Sari la conținut

FOTBAL. Înfrângere pentru Luceafărul într-un meci cu 7 goluri: 3-4 cu Brăila

Meci nebun la Oradea, cu şapte goluri marcate în prima etapă intermediară a ligii secunde la fotbal. Luceafărul a pierdut cu 3-4 în faţa Daciei Unirea Brăila, după ce în prima parte a meciului orădenii conduceau cu 2-0 pe stadionul "Iuliu Bodola".

URMĂRIŢI CELE CINCI GOLURI MARCATE ÎN REPRIZA SECUNDĂ A MECIULUI

Cele două goluri reuşite în prima repriză de gazde au fost semnate de Herghelehiu.

“Sincer, pe finalul primei reprize, la cum curgea jocul, mi-a fost frică să nu se facă 3-0, 4-0. Eram într-o degringoladă destul de mare. Mă bucur că s-a încheiat repriza şi am avut timp la pauză să-i mai liniştesc puţin”, a declarat Alin Pânzaru, antrenorul Daciei Unirea Brăila.

Căderea inexplicabilă a "luceferilor" a venit după minutul 60. Cosmin Mihai, în minutul 62, şi Gabriel Niţă - două minute mai târziu - au egalat situaţia pe tabelă.

Groggy, Luceafărul s-a văzut condusă în minutul 70, după ce Cosmin Mihai a pus latul de la doi metri pentru 2-3. Lucrurile s-au complicat pentru gazde după reuşita din minutul 75 a lui Sorin Frunză. Golul de 3-4 marcat de Goge un minut mai târziu avea să fie o palidă consolare pentru Luceafărul.

“Am stat şi m-am gândit - chiar am vorbit că nu există aşa ceva în lume, aşa ghinion”, a constatat amar Florentin Petre, antrenorul secund Luceafărul Oradea.

Singurul punct acumulat în patru etape va duce cel mai probabil la amenzi la Luceafărul, care în etapa a cincea va evolua în deplasare la FC Argeş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş