Sari la conținut

FOTBAL. Negocierile cu posibilul investitor de la FC Bihor stagnează

Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor: „Domnul este dispus să vină ieri la Oradea, dar în nişte condiţii pe care nu că le-a cerut; a rugat să fie sprijinit."

Şeful din Iosf Vulcan spune că ajutorul pe care Mihai Giurgiu îl aşteaptă ar trebui să vină din partea mediului de afaceri bihorean, şi doar pentru sezonul 2015-2016. Este perioada în care finanţatorul este dispus să achite toate datoriile clubului orădean.

„Prin sponsorizări, prin investiţii prin parteneriate, formula se va găsi, pentru plata salariilor, atât timp cât el bagă aproape un milion de euro în datoriile pe care FC Bihor le are faţă de bugetul statului, faţă de alţi oameni care au prestat servicii."

Deşi clubul pare să intre în criză de timp, Mircea Fodor a dat asigurări că situaţia nu este critică: „Domnul Giurgiu încă mai are răbdare, nu este nicio problemă. Chiar mi-a zis: "Domne', dacă băieţii, fotbaliştii care sunt la echipă, doresc să plece, că este normal să vrea să plece, să-i lăsăm să plece fără nicio problemă.""

În sprijinul finanţatorului interesat de FC Bihor sunt aşteptate să vină şi autorităţile locale şi judeţene, printr-un lobby în rândul mediul oamenilor de afaceri.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş