FOTBAL. Promovarea, obiectiv îndeplinit pentru CAO 1910

Data publicării:
sport cao

În primul an de la înființare, cel mai tânăr club de fotbal orădean, CAO 1910, a reuşit prima promovare. Formaţia şi-a îndeplinit un prim obiectiv: câştigarea ligii a cincea şi promovarea în cel de-al patrulea eşalon.

"Ne-am propus să promovăm în liga a patra. Am reuşit cu un lot de jucători foarte tineri, proveniţi din centrul nostru de copii al CSM Oradea. Suntem bucuroşi că am reuşit această promovare, mai ales că a fost o echipă foarte, foarte tânără şi asta ne-a dat o satisfacţie extraordinară", a declarat Florin Farcaş, antrenorul CAO 1910 Oradea.

Formaţia orădeană a intrat din această săptămână în vacanţă. Staff-ul tehnic speră ca în sezonul următor să repete rezultatele bune din acest campionat.

"Nu va fi uşor pentru că e Liga a patra, este o altă competiţie. Am experienţă, har Domnului. Sperăm, din discuţiile care le-am avut cu conducerea clubului, ne propunem un obiectiv de clasare în zona locurilor 1-4", spune Florin Farcaş.

CAO 1910 Oradea va reveni la antrenamente în luna iulie. Noul sezon va începe pe 18 august, când este programatã prima etapã a Cupei României, faza judeţeanã.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri