FOTBAL. Vicepreşedintele CJ Bihor, Ioan Mang, ar vrea Luceafărul la Consiliul Judeţean

Data publicării:
sport luceafarul CJ Bihor

Preluarea echipei Luceafărul Oradea de Consiliul Judeţean Bihor a revenit în atenţia opiniei publice. Vicepreşedintele instituţiei, Ioan Mang, a declarat într-o conferinţă de presă, că CJ Bihor este interesat de preluarea formaţiei de liga a doua.

Luceafărul ar urma să ajungă în administrarea instituţiei gratuit, susţine Mang, iar finanţarea va fi asigurată atât din fonduri publice, cât şi din sponsorizări. Vicepreşedintele CJ Bihor şi-ar dori chiar şi un parteneriat cu Primăria Oradea.

"Pornind de la faptul că judeţul are o singură echipă de fotbal în primele trei ligi ale fotbalului românesc, nu mai avem de ani de zile nimic în Liga I, avem o singură echipă în Liga a II-a şi niciuna în Liga a III-a, fac un apel către Primăria Oradea să discutăm despre modul în care am putea ajuta fotbalul bihorean. Iar dacă nu doreşte Primăria să se implice deloc în acest fenomen, despre posibilitatea de transferare a stadionului Iuliu Bodola către Consiliul Judeţean", a declarat Ioan Mang, potrivit ebihoreanul.ro.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri