Sari la conținut

FOTBAL. Victorie conturată în repriza secundă. Luceafărul Oradea - FC Zalău 2-1

Bucuria oaspeţilor nu a durat însă mult pentru că Arnăutu a restabilit egalitatea în minutul 69, iar fundaşul Salif Nogo a marcat în minutul 85 pentru 2-1.

„Am reuşit să remontăm diferenţa şi asta dă dovadă de personalitate, dă dovadă de valoare. Păcat că nu ne-am desprins mai clar, cum jocul a arătat-o. Ei avut două şuturi pe spaţiul porţii şi au înscris un gol, noi am avut vreo zece şuturi pe spaţiul porţii şi abia am reuşit să întoarcem rezultatul", susţine Dan Dobai, antrenorul Luceafărul Oradea.

Luceafărul s-a jucat şi de această dată cu ocaziile în faţa unui adversar aşezat bine în teren, în special pe faza defensivă. Acest lucru l-a nemulţumit pe tehnicianul orădean, mai ales că în etapa următoare echipa sa va juca pe terenul principalei urmăritoare, Avântul Reghin.

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul competiţiei presiunea este din ce în ce mai mare. Din dorinţa de-a face prea multe astăzi, cel puţin primele 50, 60 de minute am fost destul de modeşti, în special la finalizare", crede Dobai.

Luceafărul conduce în clasament cu un avans de patru puncte. Contracandidata la promovare, Avântul, s-a depărtat de locul întâi prin remiza cu Unirea Dej.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă